ONU ne-a făcut cadou migranți sirieni transportați în Romania cu fonduri UE

In toată presa internaționala s-a anunțat cu surle și trâmbițe o noua criza majora de migratie, estimându-se ca vom avea parte în Europa de un număr mult mai mare migranti decât în 2015.

Agenția ONU pentru Migrație a anunțat sosirea a 154 de migranti somalezi în Germania și sosirea a 109 migranti sirieni în Romania. Deși conflictul creat artificial de către SUA și Israel, cu ajutorul ONU se desfășoară în Orientul Apropiat, totuși nu putem sa nu observam cum Europa este invadata de africani, aduși din cele mai nedezvoltate zone.

Iata o postare de pe pagina de Facebook OIM (Organizația Internaționala pentru Migrație) Romania:

Iar acesta este comunicatul de pe site-ul OIM:

Mircea Mocanu, directorul OIM Romania a declarat ca “oamenii care au ajuns astăzi au trecut prin cele mai grele încercări si acum au șansa sa își reclădească viețile în pace”.

“Relocarea se dovedește încă o data un instrument extraordinar pentru călătorii sigure”.

“Ne bucurăm că sprijinim guvernul român în răspunsul său umanitar față de situația din Iordania și Turcia”, a continuat el

Pe pagina de Facebook a OIM exista și un video cu întâmpinarea migrantilor și preluarea lor, destul de vag, unde nu ii vedem pe toți ‘noii romani’.

Video-ul de pe Facebook se poate vedea aici.

Strategic ne sunt prezentate câteva femei și un copil, o propaganda deja clasica, de fiecare data când ajung vapoare și bărci cu migranti sau când apar hoarde de migranti ce forțează granițele pe jos, televiziune găsesc o femeie cu copil în brate și ne-o arata doar pe ea. Cred ca de multe ori acestea sunt aduse acolo pentru filmări și nu au nici o treaba cu migrantii respectivi, pentru ca, dacă ar fi venit într-adevăr cu ei ar fi fost violate și omorâte pana sa ajungă la destinație.

Planul Kalergi nu este o gluma sau o conspirație nebuna, este cât se poate de real și este pus în practica de către Uniunea Europeana. Despre Planul Kalergi de înnegrire a Europei poți sa citești aici.

Pagini de Facebook ca aceasta încearcă încă sa păcălească opinia publica, și sa ne prezinte migrantii aduși în Romania ca fiind modele de integrare de succes:

Si dacă pana acum acești sub-oameni erau aduși prin intermediul ONG-urilor evreiești și autoritățile se prefăceau ca încearcă sa stopeze migrația, acum Uniunea Europeana finanțează pe fata aducerea lor aici, ceea ce înseamna ca Uniunea Europeana finanțează și se implica activ în genocidul europenilor. Iar noua ne vorbesc toți politicienii despre valorile europene și despre necesitatea de a fi integrați cât mai bine în Uniunea Europeana… mai exact ne îndeamnă sa ne acceptam propriul genocid.

Autor: MNR

VK @id567984289

Un comentariu la „ONU ne-a făcut cadou migranți sirieni transportați în Romania cu fonduri UE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *