Mișcarea și urmările ei

(Atentie acest articol va enerva multi indivizi din aripa dreapta!!!)

Am discutat în articolele trecute despre rolul omului în natură, consecințele lumii moderne și ce trebuie făcut ca să luptăm împotriva Ocupației. Dar ce este Mișcarea și care sunt urmările acesteia? Mișcarea este acel ansamblu de grupuri care se declară patriote/naționaliste și nu fac absolut nimic. În România Mișcarea este formată din naționaliști, patrioți, conservatori, tradiționaliști de Cora și “legionari” sau cum le spunem noi logonari.

Am fost acuzați de nenumărate ori că am vrea să ne infiltrăm în Mișcare și să radicalizăm oamenii acesteia. O să o spun clar și răspicat: ​Avem 0 toleranță pentru Mișcare. Nu ne interesează și nu ne pasă de acești oameni. Ceea ce se întâmplă este defapt invers naționaliști treziți părăsesc Mișcarea ca să ne înțeleagă viziunea asupra lumii. Ceea ce mare parte din oamenii acestor grupuri nu înțeleg este în ce credem noi. De aceea nu avem niciun interes să ne “infiltrăm” în rândurile lor.

Neînțelegând viziunea noastră asupra lumii aceștia aruncă cu rahat în noi, inventând zvonuri. Aceștia le răspândesc imediat, neținând cont că aceastea au un impact imens asupra lor. Ei singuri își formează aceste “mituri” despre noi și le răspândesc printre ei.

Pe de o parte, această urmare ne asigură că Mișcarea nu vrea să se asocieze cu noi, ceea ce este un lucru bun. ​Nu facem parte din acesta și niciodată nu ne vom asocia cu ea. Nu vom face niciun compromis cu Ocupația și opoziția. De ce? Pentru că ne-am călca în picioare ideile. Figurile principale ale Mișcării au compromis-o atât de mult, încât acestea a devenit o unealtă a Ocupației.

Pe de altă parte, acestor oameni nu le pasă de salvarea rasei, credinței și a neamului. Sunt obsedați de ideea de a vedea o Românie Mare când noi avem probleme mult mai grave pe teritoriul României. Aceștia între un ungur alb și un țigan, l-ar alege pe al doilea. Alt aspect este obsesia pentru geto-daci. Aceștia delirează până în punctul în care vor granițele Daciei.

Într-adevăr trebuie să ne respectăm strămoșii dar trebuie să conștientizăm că trăim în niște vremuri întunecate, luptându-ne cu o Ocupație care ne-a acaparat toată țara. Suntem obligați să luăm măsuri radicale pentru a ne asigura existența. Fără Chinul Etern nu se poate realiza asta.

Demonstrațiile de stradă nu se pot face decât aplicând strategii necesare pentru a transmite mesajul populației. Ceea ce ND, PRU, PRM, etc, numesc demonstrații nu sunt decât niște marșuri cu stegulețe care sunt tot controlate de Ocupație. Mișcarea nu va conștientiza acest lucru niciodată. Două exemple bune de organizații demne de respect și care au aplicat demonstrații cu un scop sunt Naționaliștii Autonomi și Legiunea Sfântului Ambrozie. Vom explica în articolul următor modul de operare al acestora.

Nationalistii Autonomi demonstrand impotriva mafiei tiganesti
Legiunea Sfantului Ambrosie demonstrand impotriva criminalilor pro avort

Care este diferența dintre modul de operare al grupărilor de mai sus și Mișcare? Acestea nu se bazează pe ideea de partid sau mișcare de masă, sunt gata să lupte pentru rasă și credintă, nu își compromit ideile și știu cum să își facă auzit mesajul. Pe lângă aceasta, vor fi mereu gata de revoluție în orice situație. Iar cea mai masivă diferență dintre Mișcare și grupurile radicale cu principii este că Mișcarea mixează Adevărul cu Falsitatea. Grupurile radicale țin la principle și ideile acestora, adaptându-se la situație.

Mișcarea va apela la oferte atractive pentru masele bolnave, incluzând tot felul de clovni cărora le pasă mai mult de propia imagine. ND spune că ideiile acesteia se trag din legionarism. Legionarii s-au sacrificat pentru credință și neam. A făcut ND așa ceva? Aceștia nu au făcut absolut nimic vreme de două decenii. Au făcut un mic efort să se arate la câteva parade sodomite și la câteva proteste ale secuilor. Pe scurt aceștia nu sunt decât niște conservatori care folosesc simboluri legionare.

Dacă trebuie să supraviețuim ne trebuie grupări de tineret radicale gata să acționeze oricare ar fi consecințele. Ceea ce trebuie înțeles este că Mișcarea nu va salva nimic. Și nu face nimic. Decât prin propriile noastre forțe putem lupta.

Trebuie să luăm Sabia Adevarului și să îi biruim. Acum ori niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *