Halle nu este ceea ce ți se spune în presă

Înainte sa parcurgeți articolul este necesar sa priviți întregul atac, care a fost transmis în flux real pe Twitch:

https://mega.nz/#!kfhi0IxY!vQOpr72ufgEtdpmoctC36OVD3n0iDL7-p3oXTRRvxQ0

Cheia: vQOpr72ufgEtdpmoctC36OVD3n0iDL7-p3oXTRRvxQ0

Stephan Balliet, “neonazist” și “terorist”

Atacul a avut loc pe data de 9 octombrie, în timpul sărbătorii jidănești Yom Kippur, considerata cea mai sfânta sărbătoare a jidanilor, în orașul Halle din Germania de Est, într-o zona în care fuseseră raportate ‘manifestări naziste extreme’. Atacul fost comis de către Stephan Balliet de 27 de ani, depistat mai apoi ca ‘neo-nazist periculos’ . Despre acesta s-a raportat în presa ca era un om reținut și locuia cu mama sa. Deși Stephan a plecat decis sa omoare jidani, nu reușește sa omoare nici un jidan. Stephan Balliet nu reușește sa deschidă ușile sinagogai…iar jidanii au timp sa blocheze ușile. In sinagoga s-a raportat prima oara ca se aflau aproximativ 70,80 de jidani , însa numărul exact a fost de 51 (printre care și 10 americani) . Stephan Balliet nu reușește sa facă nimic din ce și-a propus, adică sa omoare toți jidanii din sinagoga și sa arunce grenade într-un cimitir evreiesc. Dupa un sir lung de rateuri, o trecătoare intra în vorba cu el. Absolut fără nici un motiv împușca trecătoarea gentilă. Stephan Balliet și-a făcut singur armele folosind o imprimanta 3D. Stephan Balliet pleacă de la sinagoga spre o kebabarie turceasca unde împușca un angajat. Pe durata ‘atacului’ nici o arma nu ii funcționează bine în afara de momentele când împușca gentili. Dupa ce iese din kebabarie urmează un schimb de focuri cu politia iar acesta este rănit. Stephan Balliet reușește sa fure un taxi și sa fuga spre o autostrada, dar este prins după ce se plânge ca este un ratat și după ce se ciocnește cu un camion.

Pe durata pseudo-atacului a purtat o casca cu camera atașata, întocmai ca jidanul care a comis pseudo-atentatul de la Christchurch. Stephan Balliet a lăsat în urma un manifest și încă doua documente.

Primul lucru extrem de dubios este unul dintre documentele lăsate în urma de către Stephan, care este numit “Citește asta înainte”.

Mulțumesc pentru tot timpul bun anon.
Link la transmisia live: https://www.twitch.tv/spilljuice
Există o persoană pe care vreau să o mulțumesc în special. Acesta este Mark, fostul BO de 8ch / v / și proprietar al vch.moe. Donația sa grațioasă de 0,1 bitcoin m-a ajutat foarte mult. Ar trebui să fie într-adevăr enervat chiar acum desigur. Am vrut să omor doar tuciurii și mi-am promis că nu l-aș numi. Știi ce?
La dracu ‘, evreu murdar.
Dacă această persoană chiar există în RL (rl – real life – viata reala). El ar putea fi un CIAnigger (asa sunt numiți pe internet în anumite cercuri oamenii suspecți care se expun și instiga, deci par agenți sub acoperire) care încearcă să radicalizeze și să însceneze oameni online,
pentru tot ce știu. Adică, de ce un nenorocit de evreu ar da bani gratis?

Exista o declarație sub forma de articol din 2015, a unui tip care se semnează Josh și care a lucrat la 8chan. (articolul integral aici) Este interesant ca acest Josh atrage atenția asupra comportamentului lui Mark, si explica cum acesta isi abuzeaza functia, atacand utilizatrii si aflandu-le datele personale. Mai mult, acesta afirma despre Mark ca este un tip destul de bogat. Josh spune de asemenea ca FBI-ul are acces la IP-urile utilizatorilor si ca NSA este de asemenea implicat, prin intermediul Red Hat (care a fost nu demult achizitionat de IBM).

Deja exista posibilitatea ca Stephan sa fii fost racolat si instruit intr-adevar de servicii. Mai mult ‘terorism alb’ este exact ceea ce isi doresc.

Buna! Numle meu este Anon si eu cred ca holocaustul nu s-a întâmplat. Feminismul este cauza declinului societății vestice și este folosit ca țap ispășitor pentru migrația în masa. Cauza tuturor acestor probleme sunt jidanii. Vrei sa fim prieteni?

Folosind termenul ‘anon’ se intelege clar ca Stephan se refera la ultilizatorii chanurilor. Sa nu uitam ca dupa atacul fals din Christchurch, guvernul neozeelandez cerea controlul internetului si avertizau ca acele locuri radicalizeaza ‘incelii’ (incel: o persoana care practica celibatar involuntar, adica un barbat care nu stie sa interacționeze cu femei si care petrece mult timp online).

Discutiile de dupa Christchurch: video

Dupa evenimentul din Christchurch 8chan a dispărut..

Al doilea lucru dubios este faptul ca se dorea banarea imprimantelor 3D, iar faptul ca Stephan a folosit arma scoase la imprimanta 3D este perfect pentru ei. El prezintă armele in manifestul sau unde a specificat ca trebuie omorati cati mai multi anti-albi, de preferinta jidani.

Manifestul:

Al treilea lucru dubios, ușile de lemn ale sinagogai s-au dovedit impenetrabile deși.. Stephan a tras în ele. Cumva jidanii și-au dat seama ca sunt atacați imediat, și au baricadat ușile cu scaune. Si nici nu este deloc suspect ca înauntru se aflau și 10 jidani americani.

Al patrulea lucru suspect: cum ușile nu au putut fi deschise, ‘soldatul arian’ impusca o femeie alba.. sau nu. E neclar ce se inatampla acolo si pare foarte falsa toata scena.. si pana la urma cum naiba ajungi de la a dori sa omori jidani la a împușca o femeie alba care trecea pe acolo.. este ABSURD!

Dupa ce a împuscat femeia, Stephan a încercat sa mai împuște un trecător, însa arma i s-a blocat din nou și acesta a reușit sa scape.

Stephan a condus apoi în alta zona și s-a oprit la o kebabarie, unde a aruncat cu explozibil spre magazin și a împuscat fatal un bărbat musulman de 20 de ani.

Urmează apoi un schimb de focuri cu politia iar Stephan este rănit la gat. A urmat apoi o urmărire, timp în care Stephan a mai împuscat un bărbat gentil si a cauzat un accident, ceea ce rezultat în capturarea lui.

Din nou trebuia sa ne întrebam, cum s-a ajuns de la împuscat jidani la împuscat gentili????

Al 5lea lucru suspect…

Cum au fost prezentați jidanii în presa după atac:

Ce făceau de fapt jidanii după atac:

Ce sa facă și ei… ce altceva pot sa facă în afara de a sărbători moartea gentililor… cum au făcut de altfel și la atentatele din 9/11.

Reuters, al cărui redactor-șef Stephen J Adler este jidan, manipulează opinia publica imediat după atac, prezentând situația ‘extraordinar de grea’ a jidanilor care acum ‘trăiesc în frica’ din cauza acestui incident. Reuters citează tot felul de membrii ai comunității jidănești din Germania care dau vina pe partidul politic Alternativ Fur Deutschland pentru acest atac. Ei l-au desemnat vinovatul principal pe politicianul Bjoern Hoecke, membru Alternativ Fur Deutschland , deoarece acesta a făcut un apel către școlile din Germania, cerând ca acestea sa învețe elevii despre numărul mare de germani uciși în și imediat după al doilea război mondial, deoarece în Germania a avut loc una dintre cele mai odioase epurări în masa. Comunitatea jidăneasca din Germania a declarat ca este un afront personal la adresa jidanilor, mai ales ca germanii au meritat sa fie exterminați.

Totuși videoclipul de mai sus arata ca jidanii nu sunt speriați, din contra sunt extrem de fericiți ca doi gentili au fost uciși. Daca ‘supraviețuitorii’ atacului sa comporta asa, nici nu vrea sa știu cum au sărbătorit restul de jidani pe întreg mapamondul.

Toata presa internaționala încearcă să valorifice această crimă fără sens, în încercarea de a convinge publicul să accepte și mai multă cenzură și persecuția disidenților politici care respectă legea care critică imigrația, puterea evreiască sau guvernul german.

Este o catastrofa, scrie pentru Spiegel jidanu Max Czollek , care are un doctorat in antisemitism. El cere pe langa control prin intermediul camerelor de supraveghere si la actiuni anti-fasciste!

Alt lucru interesant este faptul ca acest atentat vine la scurt timp după atacul dintr-o secție de poliție din Paris, unde un angajat musulman radicalizat a ucis cu un cuțit patru colegi, și după atacul cu un camion al unui migrat sirian în Limburg, Germania, în care nouă au fost răniți. Știrile acestea nu au stat prea mult în atenția presei, ba chiar s-a aflat destul de greu identitate exacta a atacatorilor, pe când în cazul ‘atacului’ din Halle, se știa imediat cine este fantastul și ce apartenența politica are.

Nu am auzit pe nimeni sa discute despre cum albii trăiesc în frica după nenumărate astfel de incidente, din contra, de fiecare data este vina noastră ca nu suntem toleranți, ni se bagă pe gat ideea cum ca diversitatea este puterea noastră, și ne sunt și luate drepturile. Ba mai mult, nu putem sa spunem nimic împotriva migratorilor sau sa facem comentarii imperativa politicienilor care susțin migrația în masa, căci suntem băgați la pușcărie.

Chiar acum, recent un cioroi infect de printr-o țara musulmana a înjunghiat mai multi oameni în Manchester. Ciudat este ca piciorul lui pare sa indice ca are pielea alba, dar în alta poze care au apărut pe internet se vede clar fata tuciurie și borata. Nu numai ca au întârziat sa dea detalii despre identitatea atacatorului , dar l-au și clasat ca având probleme psihice. Desigur, nici acum nu i-a interesat pe politicieni despre securitatea albilor.

Ciudat cum in media a circulat numai poza in care nu se vede fata.

Dar revenind la Halle, au apărut foarte multe informații ca exact înainte sa aibă loc atacul erau programate exerciții ale politiei, întocmai ca la restul atacurilor de genul asta.. de la exercițiile aviației la 9/11 la exercițiile politiei de la Christchurch, însa acestea au fost imediat șterse de pe internet sau au dispărut din presa locala. Exercițiile din Halle erau exerciții antiteroriste, asemănătoare și cu cele din Norvegia, din timpul atentatului comis de Anders Breivik si care a fost de asemenea un atentat fals. Deloc suspect!

Ușile acelea de lemn de la sinagoga putea fi deschise și de către un copil de scoală primara, nu este de înțeles cum nu au putut fi deschise și cum nu fost blocate din interior atât de repede, sau cum nu a venit politia imediat la sinagoga, Stephan având timp sa se învârtă pe acolo după bunul plac, ba chiar împușcând si o gentila in mijlocul străzi.

Mereu când avem de-a face cu pseudo-atacuri , avem prezentați în presa eroii care au oprit atacul sau au scăpat în mod miraculos. Mare sa ne fie mirară dacă nu o sa avem parte de o ecranizare despre jidanca eroina care a reușit sa blocheze ușile cu scaune și a protejat astfel femeile si copii din sinagoga, oprind neonazistul genocidal! Cred ca Netflix s-a gândit deja la tot…

Iata un cadru dintr-o filmare de la o camera de supraveghere, filmare ce a fost data presei:

Strategic acolo se afla un afiș cu Alternativ Fur Deutschland. Ce coincidenta!

La ce atentate comise prin Europa ați mai văzut astfel de prezentări în presa?

Presa jidăneasca nu a pierdut nici un moment sa ne reamintească faptul ca evreii de pretutindeni sunt în pericol major, fiind principala ținta a albilor naționaliști!

Acest ‘atentat’ a apărut exact în momentul în care oamenii au început sa afle ca jidanii sunt în spatele migrației în masa, dar și înainte sa apară în presa informațiile legate de noul val de imigrant, care se pare ca îl va depăși pe cel din 2015.

Si totuși este greu de înțeles cum un atac împotriva jidanilor s-a soldat cu zero victime din rândul lor… în schimb au fost uciși gentili. Ne-au ras în fata din nou, și ne vor mai rade și în continuare….

Ca la alte evenimente de genul, în presa s-a raportat mai multi atacatori.. am văzut asta la Christchurhc, unde se vede clar ca mai exista o persoana alături de Tarant, ba chiar dispare o mașina din curtea moscheie, s-a văzut și la El Paso unde au fost raportați 5 trăgători..

Una peste alta acest atac o sa rămână în istorie ca fiind unu dintre cele mai penibile atacuri posibile…

Nu am găsit pana acum nici o dovada ca Stephan aparține tribului ‘aleșilor’ .. doar o asemănare fizica extrema cu jurnalista jidanca Laura Loomer…

Dar sincer nici nu m-ar mira, având în vedere ca majoritatea celor care au comis atentate extrem de mediatizate sunt jidani.. inclusiv atacatorul de la El Paso, dar și Tarant, care din păcate a fost ridicat în slavi de diverse publicații de dreapta.

Oricum, ar fi, este clar ca a fost folosit și este clar ca s-a știut despre acest atac, iar noi o sa plătim pentru asta, în timp ce jidanii or sa aibă din ce în ce mai multe drepturi și o protecție din ce în ce mai mare…

Goimii prosti condamna antisemitismul, în timp ce jidanii ne plănuiesc și sărbătoresc exterminarea.

Autor: MNR

VK @id567984289

7 comentarii la „Halle nu este ceea ce ți se spune în presă”

  1. Na-ș spune că Balliet e edomit dar cu siguranță e făcut din flori. La 27 de ani nu chelești așa aiurea și nu ai fața aia de maimuțoi care pare constipat. Deci e cu siguranță ceva în neregulă cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *