Compania Coca-Cola crează o reclamă pentru Sprite în care mamele își ajută copiii ‘transgender’ sa se costumeze în ‘genul preferat’

Progresism dus la extrem, bolile psihice sunt promovate ca fiind absolut normale.
Continuă lectura „Compania Coca-Cola crează o reclamă pentru Sprite în care mamele își ajută copiii ‘transgender’ sa se costumeze în ‘genul preferat’”

We wuz ciori and shieeeet: cum încearcă jidanii sa promoveze ideea ca europenii au fost negroizi/mongoloizi

Iata o “vanatoreasa” suedeza conform (((National Geographic))) și a unor (((oameni de știința)))
Continuă lectura „We wuz ciori and shieeeet: cum încearcă jidanii sa promoveze ideea ca europenii au fost negroizi/mongoloizi”

Protestele din Chile au fost deturnate de ANTIFA, bisericile sunt distruse și statuile cu Iisus arse

Protestele din Chile au început pe 14 octombrie în Santiago, în urma scumpirii metroului, însa au escaladat total. Politicile economice neoliberale din ultimii 30 de ani au distrus Chile. Unul dintre sloganele protestului este: „Nu este vorba despre 30 de pesos; este vorba despre 30 de ani” .

Continuă lectura „Protestele din Chile au fost deturnate de ANTIFA, bisericile sunt distruse și statuile cu Iisus arse”

Starea Europei: goymii dorm în timp ce jidanii or sa primească protecție speciala

Nu este de ajuns ca jidanii și Israelul sunt o căpușa pentru toate tarile albe și nu numai, forțând politici liberale, propaganda pro-pedofilie, arta denaturata și granițe deschise, căci acum urmează sa primească protecție speciala în Uniunea Europeana, sau mai bine spus or sa primească și mai multa protecție.

Continuă lectura „Starea Europei: goymii dorm în timp ce jidanii or sa primească protecție speciala”

“Justitiarul” aka “Antifa in Rotile” care-l facea pe Iohannis “nazist”, in coma alcoolica. Toti din Noua Dreapta i-au dat de baut!

Respect! Justitiarul anti-Johannist e in stare critica. Dupa ce s-a auzit ca ar fi publicat inca o serie de articole anti-naziste, omul a fost cinstit cu cate un paharel de sute de tigani de la Noua Dreapta, care doreau sa-si arate aprecierea ca in sfarsit cineva ataca in acest ritm nazismul, asa cum e si firesc sa se intample intr-o tara civilizata.

Continuă lectura „“Justitiarul” aka “Antifa in Rotile” care-l facea pe Iohannis “nazist”, in coma alcoolica. Toti din Noua Dreapta i-au dat de baut!”

Agenda transgender înseamna copii indoctrinați și dopați cu medicamente folosite la castrarea pedofililor

Adulții profită de naivitatea și inocența copiilor mici.

Continuă lectura „Agenda transgender înseamna copii indoctrinați și dopați cu medicamente folosite la castrarea pedofililor”

Masonul Sorin Frunzaverde A MURIT

Masonul Sorin Frunzaverde a murit in jurul orei 11, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, în urma unei suferințe îndelungate.

Senatorul Antonie Iorgovan, inainte de a muri, l-a acuzat pe masonul PSD Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, ca este „unul dintre cei care-i duc tava lui Sorin Frunzaverde”:

Continuă lectura „Masonul Sorin Frunzaverde A MURIT”

Nobelul pentru “Legionarism”, acordat “nationalistului” care a zis ca poti activa doar de pe Discord

Daca in trecut s-au gasit de fiecare data idioti care sa conteste castigatorul Nobelului pentru Legionarism, in acest an vom avea unanimitate: toata shatra, dar absolut toata shatra, este de acord ca legionarul care a spus ca poti sa activezi doar pe Discord este mai indreptatit sa primeasca premiul de aproape 5luni pentru un cont Nytro.

Tigano-legionarul Catalin D, de la blogul Neveghe Patriei, castigatorul din acest an, a uluit intreaga organizatie Noua Laba dupa ce, intrebat fiind de un zoomer: “Domnu’ D., am voie sa fiu legionar daca stau doar pe Discrod?”, a raspuns cu un hotarat “Da bai, poti sta doar si doar pe Discord. Doar sa te iei de neo-nazistii aia dementi…. de la Baricada care isi bat joc de noi”

Continuă lectura „Nobelul pentru “Legionarism”, acordat “nationalistului” care a zis ca poti activa doar de pe Discord”

Un copchil a gasit un ecuson cu gardul de fier intr-o pungă de pufuleti si acum face si el parte din Noua Dreapta

Din ce in ce mai multi zoomeri activeaza in Noua Laba multumita pufuletilor! Chiar aseara, lui Marcel, tanar ghertoi din cartierul Berceni, i s-a schimbat viata cu totul cand a desfacut o banala punga de pufuleti cu surprize.

Inauntru, spune Marcel, se afla un ecuson de nou dreptaci, din plastic de cea mai buna calitate.

“De mic mi-am dorit sa fiu un fel de legionar, fie si unul fals, dar nu m-au primit nici macar in TPT pentru ca am IQ-ul unui copil de 6 ani si nu ma pricep nici la bataie”, recunoaşte Marcel. “Ei bine, de cand am gasit in punga de pufuleti ecusonul ala de nou dreptaci, imi traiesc visul, baby! Chiar azi dimineata m-au chemat sa-mi dea camasutza verde.”

Continuă lectura „Un copchil a gasit un ecuson cu gardul de fier intr-o pungă de pufuleti si acum face si el parte din Noua Dreapta”