Mișcarea și urmările ei

(Atentie acest articol va enerva multi indivizi din aripa dreapta!!!)

Am discutat în articolele trecute despre rolul omului în natură, consecințele lumii moderne și ce trebuie făcut ca să luptăm împotriva Ocupației. Dar ce este Mișcarea și care sunt urmările acesteia? Mișcarea este acel ansamblu de grupuri care se declară patriote/naționaliste și nu fac absolut nimic. În România Mișcarea este formată din naționaliști, patrioți, conservatori, tradiționaliști de Cora și "legionari" sau cum le spunem noi logonari.

Continuă lectura „Mișcarea și urmările ei”

Moralitatea de sclav

Oamenii continuă să menționeze moralitatea de sclav în aceste zile, dar cuvântul este adesea folosit greșit. Ce este un sclav și ce moralitate ar avea sclavul? Scopul acestui articol este de a clarifica ce este de fapt un sclav.

Continuă lectura „Moralitatea de sclav”

Explorarea rurală(I)

Este necesar că fiecare grup naționalist să aibe activități în natură. De ce? Pentru că trebuie să ne pregătim fizic, mental și spiritual. Cel care pretinde că doar activitatea online este necesară, atunci nu este decât o legumă tristă. Chiar și atunci când suntem ocupați trebuie să ne rezervăm o parte din timp celor 3.

Continuă lectura „Explorarea rurală(I)”

Svastica – simbol creștin (1)

Nu există niciun alt simbol pe lume care lovește frica și urâciunea decât svastica. Are originea în cultura indo-europeană antică și s-a răspândit și în țările non-ariene. Simboliza conotații pozitive de la viață și noroc la putere. Cuvântul „svastica” este sanscrit și înseamnă „a fi bun sau bine”. Nu a numit Dumnezeu creația Sa „bună”? Acesta a precedat utilizarea egipteană și asiatică și cu siguranță național-socialismul cu următoarele exemple (de la stânga la dreapta); Pandantiv etruscian, Bolsena, Italia, 700-650 î.d.Hr; Monedă greacă de argint, Corint, secolul VI î.Hr.; svastica pe veșmintele efigiei episcopului William Edington (a murit în 1366 d.Hr) în Catedrala Winchester.

Continuă lectura „Svastica – simbol creștin (1)”

Democrația este idolatrie

Articol preluat de pe Legio Christi.

În ultimele luni ale acestui an, două națiuni au soluționat, cel puțin într-o anumită măsură, problema legalității avortului. Ambele națiuni sunt o moștenire catolică, mândră, care se confruntă acum cu decadența modernistă în creștere. În ambele, partea pro-moarte a avut un sprijin popular mai mare decât partea pro-viață. Cu toate acestea, într-una dintre ele, viața a fost apărată, în timp ce în cealaltă, porțile inundate au fost deschise pentru uciderea copiilor la cerere. Aceasta nu este o coincidență, iar examinarea în detaliu a exemplelor lor va produce o observație cu care creștinii moderni se vor simți probabil inconfortabili, dar cu care trebuie să se confrunte mai devreme decât mai târziu.  

Continuă lectura „Democrația este idolatrie”

Alt ecologist nebun vrea sa mâncam copiii ca sa salvam planeta (video)

Nu era de ajuns prima ecologista nebuna care a sugerat ca trebuie sa începem sa mâncam copiii ca sa reducem emisiile de dioxid de carbon, ca a mai apărut încă un dezaxat care vrea același lucru.

Continuă lectura „Alt ecologist nebun vrea sa mâncam copiii ca sa salvam planeta (video)”

Există o aplicație care detectează atacurile online împotriva Israelului și le contracarează

Te-ai întrebat vreodată de ce nu poți sa critici niciunde Israelul fără sa fii atacat imediat??? De ce nu poți sa spui nimic despre jidani?

Continuă lectura „Există o aplicație care detectează atacurile online împotriva Israelului și le contracarează”